ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ
(ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ με Αρ. Μητρώου: 10985)

10 Μαΐου 2023 

Δελτίο τύπου

Για το Σάββατο 13 Μαΐου 2023: Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης για τις ανεπιθύμητες ενέργειες των εμβολίων ενάντια στην λοίμωξη της Covid 19.

Η Πανελλήνια Ομάδα Επαγγελματιών Υγείας Π.Ο.Ε.Υ.  (Σωματείο) συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια της Greek Medical Freedom Alliance (t.me/grmedfa) μαζί με το WFA (World Freedom Alliance) της Ελλάδας στην Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης σχετικά με τις ανεπιθύμητες ενέργειες των εμβολίων ενάντια στην λοίμωξη Covid – 19. Μετά από δύο (2) και περισσότερα χρόνια επιβολής άχρηστων, πειραματικών σκευασμάτων – εμβολίων, και κατά παράβαση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, εκατομμύρια άνθρωποι δυστυχώς είτε πέθαναν ή η ζωή τους άλλαξε και καταστράφηκε εξαιτίας μη αναστρέψιμων αναπηριών. Απέναντι στην προέλαση ενός ολοκληρωτικού συστήματος τι μπορούμε να κάνουμε;

Το Σάββατο 13 Μαΐου και ώρα 20.00 σε όλες τις μεγάλες πλατείες των πόλεών σας

ΜΙΛΗΣΤΕ: για τα ανεπιθύμητα συμβάντα, τις ανεπιθύμητες παρενέργειες, αν είστε θύμα, γονέας, γιατρός, φροντιστής, οργάνωση. ΕΚΘΕΣΤΕ: στα πιο πολυσύχναστα μέρη μεγάλα πορτραίτα ανθρώπων που πέθαναν ως αποτέλεσμα αυτών των εμβολιασμών, ή έχουν υποστεί σοβαρές βλάβες από αυτούς, αναφέροντας το όνομα του θύματος, την ηλικία, το εμβόλιο, την αιτία και το χρόνο που μεσολάβησε μετά τον εμβολιασμό. Οι επιδείξεις μπορεί να είναι στατικές ή κινούμενες. Τα πορτραίτα μπορούν επίσης να αναρτηθούν σε αυτοκίνητα, παράθυρα, μπαλκόνια ή να επικολληθούν σε εγκεκριμένους δημόσιους χώρους, πινακίδες… ΒΓΕΙΤΕ ΦΩΝΑΞΤΕ: για την παράφορη αδικία που βιώσατε όλο αυτό τον καιρό. Ας πούμε ΟΧΙ στην καταπίεση, στην επιβολή, η καταπίεση διαρκεί μόνο επειδή είμαστε σιωπηλοί και διχασμένοι, επειδή εμείς το επιτρέπουμε. Πάρτε μέρος σε αυτή την ιστορική Ημέρα Ενότητας της Παγκόσμιας Αντίστασης, σε συνεργασία με πολλές εθνικές και διεθνείς δομές, μέσα ενημέρωσης, προσωπικότητες, συλλογικότητες, οικογένειες θυμάτων και απλών πολιτών. Συμμετέχουμε αυτό το Σάββατο 13 Μαΐου και ώρα 20.00 Θεσσαλονίκη στον Λευκό Πύργο. Η Greek Medical Freedom Alliance (t.me/grmedfa) μαζί με το WFA Ελλάδας. Η Πανελλήνια Ομάδα Επαγγελματιών Υγείας Π.Ο.Ε.Υ.  (Σωματείο) θα είναι εκεί, θα συμμετέχει για μια ακόμη φορά για τα δημοκρατικά μας δικαιώματα και το αυτεξούσιο στο σώμα μας. Για τις παρενέργειες των συγκεκριμένων εμβολίων που μας επέβαλαν. ΡΑΝΤΕΒΟΥ πάλι στους δρόμους. Εκ του ΔΣ του Σωματείου Π.Ο.Ε.Υ.    

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση…