ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ
(ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ με Αρ. Μητρώου: 10985)

Γιατί στον κόσμο το μόνο που απέμεινε είναι η ανθρωπιά μας!

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας, η ενότητα είναι το όπλο μας, βοηθάμε τους συνανθρώπους μας με κάθε τρόπο.

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ πως και εμείς υγειονομικοί υπάλληλοι που τέθηκαν σε παράνομη αναστολή εργασίας 16 μήνες, μας βοήθησαν άγνωστοι άνθρωποι, άνθρωποι με ψυχή, ανθρωποι με Α κεφαλαίο, άνθρωποι δεν μας γνώριζαν.

Η έννοια της αλληλεγγύης διαχέεται σε ολόκληρη την χώρα, σε όλους τους πολίτες και στην έννομη τάξη, τόσο ως αξία όσο και ως στόχος του ελληνικού έθνους ως προς την πραγματική Ελλάδα.

Η σκέψη μας είναι μαζί σας.

Εκ του συντονιστικού Π.Ο.Ε.Υ. Πανελλήνια Ομάδα Επαγγελματιών Υγείας.

(Ευχαριστούμε την κα Ιωάννα Γκότση  που διέθεσε τον χώρο της Αποθήκης Τροφίμων της Εκκλησίας της Αγίας Παρασκευής στην Ξηροκρήνη για την συγκέντρωση των προϊόντων. Ευχαριστούμε τους συναδέλφους μας που ήταν εκεί να τα συλλέξουν και να τα φορτώσουν).

(Κούτες με απορρυπαντικά παραδόθηκαν χθες 16/09 στον Παλαμά Καρδίτσας στην Ζωη Βαιοπούλου και την κ. Μορέλλα Αικατερίνη για την παραλαβή των Απορρυπαντικών).

(Η ανθρωπιστική βοήθεια που συγκεντρώθηκε με πρωτοβουλία της Π.Ο.Ε.Υ. έφτασε στην Οιχαλία Φαρκαδόνας σήμερα 17/09 . Ευχαριστούμε τον οδηγό Απόστολο, την Ευαγγελία Παζάρα και την Κατερίνα Τζάρα που έφεραν εις πέρας αυτήν την τόσο σημαντική αποστολή).

Βοηθάμε τον ελληνικό λαό που έχει υποστεί την ανελέητη εκδίκηση της φύσης της αναλγησίας του κράτους αλλά και τον μεγάλων συμφερόντων ιδιωτών και κυβέρνησης.

Έχουμε σταθεί στο πλάι του σε αρκετές περιπτώσεις , ενδεικτικά Καρδίτσα, Τρίκαλα, Λάρισα, Βόλο κτλ έμπρακτα και ουσιαστικά!

Συνεχίζουμε με μεγάλη επιτυχία, όρεξη και πάθος προς τους ευάλωτους συνανθρώπους μας!

Δείτε φωτογραφίες από την προετοιμασία για την 3η αποστολή μας.