ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ
(ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ με Αρ. Μητρώου: 10985)

Συγκλονιστική μαρτυρία του μοριακού βιολόγου – γενετιστή Αθανάσιου Καλογερίδη στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο – Οι συνέπειες, οι ευάλωτες ηλικιακές ομάδες παιδιά-ηλικιωμένοι – Oι πολιτικές και επιστημονικές ευθύνες.

Mε μια συγκλονιστική συνέντευξη στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, ο μοριακός βιολόγος και γενετιστής Αθανάσιος Καλογερίδης αποκαλύπτει με αποδείξεις τι μας έκρυψαν για τα εμβόλια κατά της Covid-19. Kαι όχι μόνο αυτό. Ο κ. Καλογερίδης εξηγεί τις συνέπειες των σκευασμάτων στον οργανισμό των ανθρώπων, αλλά και τις παρενέργειες που μπορεί να εμφανιστούν μετά τον εμβολιασμό, ακόμη και μετά την πάροδο ικανού χρονικού διαστήματος.

Όπως αναφέρει, τα πρωτοεμφανιζόμενα αυτά εμβόλια χρειάζονταν να υποβληθούν σε δοκιμασίες οι οποίες κρατούν κανονικά 12 χρόνια και όταν ολοκληρώνονταν οι κλινικές μελέτες θα είχαν πιθανότητα μόνο 2% να διατεθούν στον γενικό πληθυσμό. «Μέσα σε 7 μήνες έβγαλαν ένα τέτοιο σκεύασμα το οποίo δεν είχε ελεγχθεί ως προς τις παρενέργειες που μπορεί να προκαλέσει, ενώ υπήρχαν μελέτες που αποδείκνυαν ότι υπάρχει πρόβλημα», εξηγεί ο ίδιος.

Διαβάστε το άρθρο εδώ: https://www.zougla.gr/greece/ti-mas-ekrypsan-gia-ta-emvolia-tis-covid/ και δείτε τη συνέντευξη.